AircoPlanetIcon

Scherpe prijzen

AircoPlanetIcon

Kwaliteitsproducten

AircoPlanetIcon

Professionele installatie

AircoPlanetIcon

Totaalpakket

AircoPlanetIcon

Eén aanspreekpunt

Particulier

Een warmtepomp-airconditioning systeem kan een woning energiezuinig verwarmen én koelen. De juiste temperatuur en luchtvochtigheid zorgen in ieder seizoen voor een comfortabel leefklimaat.

Naar particulier

Zakelijk

Voor kantoren, retail, onderwijs en zorginstellingen is een gezond en comfortabel binnenklimaat van groot belang. De warmtepomp– airconditioningsystemen bieden met een rendement van meer dan 400% energiezuinige koeling…

Naar zakelijk

Installatie

Indien uw belangstelling is gewekt voor airconditioning in uw bedrijf of woning, kunt u contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken. Dit kan middels e-mail of per telefoon. 

Naar installatie

AircoPlanetBelevingBeeldmerk

Welkom bij Aircoplanet!

Airconditioning of airco is meer dan alleen het koelen van uw werk- of woonruimte. Met airco kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het best voelt; met de juiste temperatuur en met een ideale luchtvochtigheid. Aircoplanet heeft voor elk klimaat de juiste oplossing en onderscheidt zich op het gebied van airconditioning!

Referenties

Bekijk opleveringen van onze honderden tevreden klanten!

ReferentiesFotoLink

SamsungLogo

Officieel dealer

Aircoplanet is officieel dealer van Samsung, Daikin, Toshiba en Mitsubishi airconditioning systemen, systemen die bekend staan om hun innovatieve en effectieve karakter. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten die we aanbieden tegen scherpe prijzen en voorzien van fabrieksgarantie. Wij leveren en installeren al deze systemen voor particulieren en bedrijven. Bij de installatie zorgen wij voor een perfecte afwerking.

02ServiceenonderhoudHome

Service en onderhoud

Aircoplanet staat voor u klaar om het periodiek onderhoud aan uw aircosysteem uit te voeren. Tevens is er bij ons de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Over de frequentie van het onderhoud van uw installatie informeren wij u graag. Indien er ondanks toch onverhoopt een storing optreed zal een van een service monteurs deze snel en vakkundig verhelpen.

03StekGecertificeerd

Certificering

Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van CFK- vrije materialen en milieuvriendelijke koudemiddelen. Installatie, reparatie en onderhoud mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door bedrijven met een Bedrijfscertificering F-Gassen (STEK). Deze bedrijven zijn volledig op de hoogte van alle eisen waaraan iedere installatie, oud en nieuw, moet voldoen. Als F-Gassen (STEK) gecertificeerd bedrijf voeren we dan ook alle installaties en onderhoud uit volgens de laatste milieuvoorschriften.

04Werkgebied

Werkgebied

Aircoplanet is werkzaam van Maastricht tot Eindhoven en omstreken. Wij zijn gevestigd in Venlo, vlak bij de A67. Van uit onze vestiging zijn wij relatief snel bij de klant voor montage, service en onderhoud.