Ontvang een comfortabele binnenklimaat met Aircoplanet airconditioning

Als uw interesse is gewekt voor hoogwaardige airconditioning in uw bedrijf of woning, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. Na dit contact regelen we graag een afspraak om de situatie ter plaatse te bekijken met een van onze adviseurs. Tijdens dit bezoek worden uw behoeften en onze mogelijkheden besproken, gevolgd door het opstellen van een passende, vrijblijvende offerte.

Stappen naar comfort: Aircoplanet’s serviceproces

  • Afspraak en Advies: Na uw contact regelen we een afspraak waarbij een adviseur uw locatie bekijkt.
  • Offerte op Maat: Op basis van uw wensen en onze mogelijkheden ontvangt u een vrijblijvende offerte.
  • Akkoord en Planning: Bij goedkeuring plannen we een installatiedatum en zorgen onze monteurs voor een vakkundige installatie.
  • Keurige Afwerking: Zowel installatie als afwerking worden zorgvuldig uitgevoerd, waarbij leidingen en elektrische aansluitingen discreet worden weggewerkt.
  • Duidelijke Uitleg: Na installatie voorzien we u van een heldere uitleg over het gebruik, onze service en het onderhoud van uw nieuwe airconditioning.

Aircoplanet: Verzorging van begin tot eind

Onze in-house experts verzorgen het volledige proces, van advies tot installatie en uitleg. Bekijk gerust onze referenties voor foto’s van eerdere succesvolle airconditioninginstallaties. Kies voor comfort met Aircoplanet!

Referenties

Bekijk opleveringen van onze honderden tevreden klanten!

ReferentiesFotoLink