Welkom bij Aircoplanet!

Airconditioning of airco is meer dan alleen het koelen van uw werk- of woonruimte. Met airco kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het best voelt; met de juiste temperatuur en met een ideale luchtvochtigheid. Aircoplanet heeft voor elk klimaat de juiste oplossing en onderscheidt zich op het gebied van airconditioning:

  • Alleen kwaliteitsproducten

  • Zeer scherpe prijzen

  • Professionele installatie en precieze afwerking

  • Een totaalpakket met een aanspreekpunt

Particulier

Een warmtepomp-airconditioning systeem kan een woning energiezuinig verwarmen én koelen. De juiste temperatuur en luchtvochtigheid zorgen in ieder seizoen voor een comfortabel leefklimaat. Voor de gebruiker leveren de Daikin systemen behalve een minimale energiefactuur ook maximaal comfort: een constante temperatuur, volledige flexibiliteit en een individuele regeling per ruimte.  De stijlvol vormgegeven systemen passen in ieder interieur. Voor woningbouw wordt veel gebruik gemaakt van modellen die hoog aan de wand worden geplaatst of modellen die op de vloer staan.

Zakelijk

Voor kantoren, retail, onderwijs en zorginstellingen is een gezond en comfortabel binnenklimaat van groot belang. De warmtepomp- airconditioningsystemen bieden met een rendement van meer dan 400% energiezuinige koeling in de zomer en verwarming in de winter. Vandaag de dag zijn er veel energiezuinige systemen. Sommige zijn zo zuinig dat ze in aanmerking komen voor een subsidie. In de vorm van een Energie Investerings Aftrek. (EIA) Is het mogelijk een gedeelte van de investering terug te krijgen via de overheid.

Installatie

Indien uw belangstelling is gewekt voor airconditioning in uw bedrijf of woning, kunt u contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken. Dit kan middels e-mail of per telefoon. Naar aanleiding van dit contactmoment wordt er door Aircoplanet een afspraak met u gemaakt, zodat een van onze adviseurs de situatie bij uw bedrijf of bij u thuis kan komen bekijken. Tijdens dit bezoek worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken, daaropvolgend wordt er een passende, vrijblijvende gratis offerte voor u gemaakt. Indien de offerte door u voor akkoord wordt bevonden, wordt er een datum afgesproken waarop onze monteurs met de installatie zullen beginnen. Zowel de installatie als de afwerking worden keurig verzorgd. Leidingen en elektrotechnische aansluitingen worden keurig verwerkt, zodat het nauwelijks opvalt in uw bedrijf of woning. Na afloop van de installatie krijgt u een goede en duidelijk uitleg met betrekking tot de gebruiksaanwijzing, onze service en het onderhoud van uw nieuwe airconditioning. Dit alles wordt door Aircoplanet in eigen beheer verzorgd. Klikt u ook eens op de referentie button. Hier kunt u veel foto’s zien van reeds eerdere geïnstalleerde airconditioners.

Referenties

Bekijk opleveringen van onze honderden tevreden klanten!

ReferentiesFotoLink